Se Incarca...
SKU
2720224
Glade Aromatherapy Aparat electric Pure Happiness portocala si neroli 20 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Glade Aromatherapy Aparat electric Pure Happiness portocala si neroli 20 ml

Odorizant electric pentru camera.
29,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pana la 100 de zile de parfum, pe baza utilizarii zilnice de 12 ore la setarea cea mai mica. Cu pana la de doua ori mai multe uleiuri esentiale fata de odorizantele Glade electric. Instructiuni de utilizare: Rotiti priza dispozitivului daca este nevoie. Desfaceti capacul sticlei cu parfum si introduce-ti-o in dispozitiv. Introduceti intotdeauna dispozitivul in priza in pozitie verticala, pastrand sticla dreapta tot timpul. Pentru a regla intensitatea parfumului, folositi rotita de pe dispozitiv. Spalati-va mainile dupa manipularea produsului. Atentie. Acest aparat poate fi utilizat de catre copii cu varsta cuprinsa intre 8 ani si peste si pesoanele cu capacitati fizice, senzoriale sau mentale reduse sau lipsite de experienta si cunostinte in cazul in care acestea au fost supravegheate sau instruite cu privire la utilizarea aparatului intr-un mod sigur si sa inteleaga riscurile implicate. Copiii nu trebuie sa se joace cu aparatul. Curatarea si intretinerea de utilizare nu trebuie sa fie facuta de catre copii fara supraveghere. Pentru o utilizare in siguranta, conectati dispozitivul numai pe un perete care este ventilat corespunzator si unde nu poate sa apara contactul cu asternuturile de pe pat sau nu poate fi acoperit cu nici un material. Nu folositi prelungitoare sau o priza cu mai milte conexiuni. A nu se scufunda in apa. Nu introduceti nimic in priza deasupra dispozitivului. Aparatul trebuie folosit numai in mediul de utilizare recomandat. Utilizarea altor substante poate provoca un risc toxic sau de incediu. A nu se lasa la indemana animalelor de companie. Atentie. Provoaca iritare grava a ochilor. Provoaca leziuni oculare grave. Poate provoca o reactie alergica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de contact cu pielea spalati cu multa apa. Eliminati continutul/recipientul conform regulamentelor nationale in vigoare. Purtati manusi de protectie, echipamente de protectie a ochilor. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. Nu utilizati o priza cu iesiri multiple in care sunt conectate si alte aparate. Persoanele sensibile la substantele parfumate trebuie sa fie precaute cand utilizeaza acest produs. Produsele pentru improspatarea aerului din incaperi nu inlocuiesc bunele practici de igiena. Data fabricatiei si data expirarii sunt mentionate pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLinalil acetat, dimetilciclohex-3-en-1-carbaldehida, 1-(2,6,6,-trimetil-1,3-ciclohexadien-1-il)-2-buten-1-ona, etil-alfa-alfa dimetilbenzen propional, linalol, d-limonen, citral.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare