Se Incarca...
SKU
2720221
Glade Aromatherapy Reed Diffuser Moment of Zen lavanda si sandal 80 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Glade Aromatherapy Reed Diffuser Moment of Zen lavanda si sandal 80 ml

Odorizant de camera cu betisoare parfumate.
33,90Lei 30,24Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Creat in mod responsabil pentru starea ta de bine. Gaseste-ti linistea sufleteasca cu un amestec de lavanda franceza si lemn de santal australian. Ingrediente alese cu grija. Uleiuri esentiale premium din Franta si Australia. Realizat in mod responsabil. Fabricat fara parabeni, ftalati, nitromuscuri, culori artificiale sau coloranti. Ambalaj sustenabil. Mod de utilizare: Indepartati dopul sticlei. Introduceti betele in sticla de parfum. Rasfirati betele in mod uniform in sticla de parfum. Pastrati sticla in pozitia verticala si pe o suprafata plata. Stergeti suprafata in caz de varsare. Atentie. A nu se lasa la indemana copiilor. Poate provoca reactie alergica. A se utiliza numai in locuri ventilate. In caz de deversare accidentala, stergeti imediat parfumul. Persoanele sensibile la substantele parfumate trebuie sa fie precaute cand utilizeaza acest produs. Produsele pentru improspatarea aerului din incaperi nu inlocuiesc bunele practici de igiena. Valabil 2 ani de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLinalil acetat, cineol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-ona, lianlol, cis-4-tert-butilciclohexil acetat.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare