Se Incarca...
SKU
2417968
Glade Discreet Sensual Sandalwood and Jasmine rezerva odorizant cu gel 8 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Glade Discreet Sensual Sandalwood and Jasmine rezerva odorizant cu gel 8 g

Rezerva pentru odorizant electric si non-electric cu gel, ce elimina mirosurile neplacute si improspateaza pana la 60 de zile.
14,03Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare fara aparat: Trageti cu atentie de ambele parti ale ambalajului de carton pornind de la portiunea pe care scrie Deschideti aici. Desprindeti folia argintie de pe spatele rezervei. Lasati in continuare rezerva in ambalajul de carton. Indoiti ambalajul de carton plasand portiunea Deschideti aici peste cea cu sageata. Plasati noul produs obtinut in forma de triunghi pe o suprafata plana pentru a elimina mirosurile neplacute si a improspata aerul pana la 60 de zile. Atentionari: Nociv pentru organismele acvatice. Poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu mult sapun si apa. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale/fisa de securitate. Folositi numai conform instructiunilor. Tineti departe de animale. A nu se intepa membrana. Nu asezati pe suprafete finisate din lemn. Persoanele care sunt sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze cu precautie acest produs. Odorizantele nu inlocuiesc respecatrea principiilor de igiena. Poate provoca o reactie alergica. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare