Se Incarca...
SKU
2638032
Gradina de iarna - Kristin Hannah este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gradina de iarna - Kristin Hannah

Meredith si Nina Whitson sunt 2 surori foarte diferite. Una a ramas acasa ca sa-si creasca copiii si sa se ocupe de livada de meri a familiei; cealalta si-a urmat visul si a calatorit prin lume, devenind o fotojurnalista faimoasa.
44,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dar cand tatal lor se imbolnaveste, cele doua femei se vor reintalni, regasind-o si pe Ania, mama lor distanta si ostila, care nici macar acum nu le ofera fiicelor ei nici un fel de mangaiere. Pe patul de moarte, tatal le smulge insa o ultima promisiune femeilor din viata sa. Totul incepe cu o poveste cum surorile nu au mai auzit vreodata - o idila captivanta, misterioasa, ce se desfasoara pe o perioada de mai bine de sase decenii si pe doua continente, din Leningradul inghetat, aflat in plin razboi, pana in Alaska zilelor noastre. Aceasta drama cutremuratoare le uneste pe cele trei femei intr-un mod cu totul neasteptat. Meredith si Nina vor afla in cele din urma secretul ce marcheaza trecutul mamei lor si vor descoperi un adevar teribil, care va zdruncina insusi fundamentul familiei lor si le va schimba viata. Gradina de iarna este un roman evocator, liric, care arunca o lumina puternica asupra relatiei complicate mama-fiica si exploreaza legaturile durabile dintre trecut si prezent. Produs publicat in 2019 de Litera. Tip coperta: brosata. Format: 200 x 140. Numar pagini: 400. ISBN: 978-606-333-562-4.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare