Se Incarca...
SKU
2511329
Granini bautura racoritoare necarbonatata grapefruit roz 1.5l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Granini bautura racoritoare necarbonatata grapefruit roz 1.5l

Granini grapefruit roz 12%, bautura racoritoare necarbonatata cu suc de grapefruit roz.
9,19Lei
6,13Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Granini este un brand international a carui istorie a inceput in anul 1965 in germania. In prezent, produsele granini aduc bucurie oamenilor din peste 70 de tari din intreaga lume. Filosofia brand-ului granini consta in oferirea unor produse naturale, premium, de cea mai buna calitate. Prin produsele sale, granini aduce senzatia si placerea fructelor adevarate pentru reale momente de incantare zilnica. A se pastra, de preferinta, ferit de razele directe ale soarelui si de inghet. A se consuma inainte de: vezi pe gatul sticlei. A se agita inainte de consum. Dupa deschidere se pastreaza in frigider, inchis cu capac, si se consuma in 3-4 zile.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, zahar, suc de grapefruit roz obtinut din concentrat (8%), pulpa de grapefruit roz (3,4%), piure de grapefruit roz (1,4%), suc de lamai obtinut din concentrat (2,2%), stabilziator: pectina, aroma naturala de grapefruit, colorant: concentrat de morcov negru si betacaroten.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ204Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal49Kcal
Grasimi, Lipide<0.1g
Grasimi, din care acizi grasi saturati<0.1g
Glucide, Carbohidrati12.2g
Glucide, din care zaharuri11g
Proteine<0.1g
Sare0.003g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare