Se Incarca...
SKU
2708178
Green Course fasole cu carnaciori vegetali 300g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Green Course fasole cu carnaciori vegetali 300g

Green Course inspira la un stil de viata bazat pe alimentatie din plante. Exista ceva interesant pentru fiecare gust, fara remuscari, precum un mic dejun englezesc delicios, cu carnaciori vegetali.
10,99Lei
36,63Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produs sterilizat. A se pastra in loc uscat si racoros, la temperaturi cuprinse intre 4-25 grade Celsius.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredientePa, fasole alba 24%, carnaciori vegetali 17% (apa, proteina din mazare 18,5% , ulei vegetal de floarea-soarelui, agent de ingrosare: metilceluloza, fibra de mazare, amidon modificat, sare, condimente, aroma, dextroza, extract de condimente, pudra de sfecla rosie, extract de ceai, aroma de fum, conservant: sorbat de potasiu, membrana artificiala comestibila: stabilizatori: alginat de sodiu, clorura de calciu), zahar, pasta de tomate, sare, amidon modificat, condimente si legume deshidratate in proportii variabile: boia, piper, nucsoara, ceapa, usturoi. Poate contine urme de: soia, gluten, mustar, telina, susan.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ494 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal117 kcal
Grasimi, Lipide3 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.3 g
Glucide, Carbohidrati16 g
Glucide, din care zaharuri7.4 g
Proteine5 g
Sare0.8 g
Fibre3.8 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare