Se Incarca...
SKU
2659728
Hama stick memorie USB 3. 1 c-laeta 64gb, gri este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hama stick memorie USB 3. 1 c-laeta 64gb, gri

Acest mediu de stocare detasabil, cu o conexiune USB 3. 0 tip c si un USB 3. 0 / USB 3. 1 (gen 1), conexiune ce permite ca datele sa fie scrise si sterse ori de cate ori este necesar.
Perioada de garantie
24 luni
92,89Lei

Petul produsului include costul de 0,04Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Permite inregistrarea directa si redare a filmelor in fullhd. Stick de inalta calitate, compact si cu o carcasa metalica robust eleganta din aluminiu argintiu. Cu un capac pentru ambele conexiuni. Potrivit pentru dispozitive terminale cu o conexiune de tip c USB si o interfata USB. Cerinte de sistem: sistem de operare: windows 10/8/7 / vista / xp si macos 9. X sau mai mare. Pentru o deconectare sigura a dispozitivului din portul USB urmati procedura particulara a sistemului de operare, altfel puteti pierde date de pe dispozitiv. Nu folositi niciodata ambele conexiuni simultan. USB 3. 1 generatia 1: rata de transfer de date superspeed ??de pana la 5 gbit/s. Pana la de 10 ori mai rapid decat USB 2. 0 hispeed ??(480 mbit/s). Compatibil cu hispeed ??downward USB 2. 0. Viteza de citire de 70 mb / s poate fi realizat doar cu 3. 0 / 3. 1 (gen. 1) interfata USB sau cu o interfata USB 3. 0 tip-c. Daca se utilizeaza o interfata USB 2. 0, viteza difera.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare