Se Incarca...
SKU
2698698
Happy Maxi 4 scutece tip chilotel pentru bebelusi 8-14 kg 24 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Happy Maxi 4 scutece tip chilotel pentru bebelusi 8-14 kg 24 bucati

Sistemul Quick and Easy este modalitatea de a schimba foarte usor scutecul, pentru ca cel mic sa se intoarca repede la joaca.
30,67Lei 25,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Utilizarea scutecului tip chilotel este foarte usoara si rapida. Marginile ce se pot rupe cu usurinta permit schimbarea scutecului fara a intrerupe partida de joaca. Datorita constructiei speciale si a motivelor colorate, scutecul chilotel arata si este la fel de confortabil ca si lenjeria normala. Nu impiedica miscarile copilului si este delicat cu pielea. Stratul special de distributie din netesut faciliteaza distributia rapida si uniforma a lichidului in miezul absorbant. Suprafata scutecului permite trecerea aerului, astfel, pielea copilului respira si este protejata impotriva aparitiei iritatiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare