Se Incarca...
SKU
2720500
Hasbro Joc monopoly discover este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hasbro Joc monopoly discover

Aceasta nou joc Monopoly este dedicat celor mai tineri jucatori si contine o tabla de joc cu 2 fete, pentru doua moduri de joc.
160,19Lei 114,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Joc Monopoly pentru copii: Cu reguli simple si locatii intuitive pentru copii, acesta este un joc introductiv ideal in universul Monopoly. Tabla de joc cu 2 fete: Jocul care creste odata cu copiii tai. Una dintre fete este pentru copiii mici, de la 4 ani in sus. Cealalta fata este pentru un joc mai avansat, destinat prescolarilor. Include 2 seturi de carduri: Include cate un set de carduri pentru fiecare nivel. Include 2 pachete de bani: Copiii mici se pot juca cu bancnotele de 1 dolar, iar copiii mai mari pot folosi pachetul cu bancnote de 5 dolari. 6 pioni Monopoly: Include pionii inspirati din jocul clasic, dar si 2 pioni noi. Varsta recomandata: 4 ani+.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok