Se Incarca...
SKU
2581608
Heinner Home cearceaf de pat cu elastic bumbac turcoaz 90 x 200 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Heinner Home cearceaf de pat cu elastic bumbac turcoaz 90 x 200 cm

Cearceaful de pat cu elastic poate fi combinat cu o multime de alte lenjerii pentru pat. Acesta ofera o sustinere si o acoperire completa a saltelei, pastrandu-si forma intreaga noapte.
51,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Placut la atingere, realizat din 100% bumbac natural, acesta permite aerului sa circule si pielii sa respire. Astfel se evita supraincalzirea corpului pe durata somnului. Instructiuni de intretinere: A se spala la masina de spalat la o temperatura de maxim 40 grade Celsius. Articolul nu trebuie inalbit si trebuie spalat doar cu detergent delicat pentru rufe colorate. Nu calcati la temperaturi ridicate, doar pana la 110 grade Celsius si de preferat fara abur. Nu curatati chimic. Produs in Pakistan.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare