Se Incarca...
SKU
2627936
Icos tigaie grill fonta 24 x 24 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Icos tigaie grill fonta 24 x 24 cm

Rezistenta, sigura si usor de curatat, tigaia grill este conceputa pentru a gati zilnic, cu placere si fara efort, preparatele preferate. Aceasta are dimensiunile de 24 x 24 cm si este realizata din fonta de culoare neagra.
76,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pentru confortul mainii si manevrabilitate usoara, tigaia are maner detasabil din inox, cu finisaj din lemn. Produsul este compatibil cu sursele de caldura pe gaz, electrice si vitroceramice, si, in plus, poate fi spalat in masina de spalat vase. Instuctiuni de intretinere: Inainte de prima utilizare spalati produsul cu apa si detergent lichid non-abraziv si ungeti interiorul cu ulei. Dupa folosire se curata cu servetel din hartie, iar in cazul in care se spala dupa uscare se unge cu ulei si se asezoneza la cuptor incins 10 minute.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare