Se Incarca...
SKU
2543479
Igienol rezerva dezinfectant marin 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Igienol rezerva dezinfectant marin 750 ml

Dezinfecteaza complet orice suprafata, in special cele din baie si bucatarie. Omoara bacteriile si previne dezvoltarea acestora, impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa utilizare. Dizolva grasimea dificila din bucatarie.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
17,39Lei
23,19Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

lnstructiuni de utilizare: Insurubati pe gatul sticlei pulverizatorul flaconului de Igienol. Tineti recipientul in pozitie verticala si pulverizati lichidul pe suprafata dorita de Ia o distanta de 20-25 cm. Lasati sa actioneze aproximativ 5 minute, stergeti cu o carpa sau laveta curata si apoi clatiti. Pentru pete dificile lasati sa actioneze timp de 10 minute, inainte de a clati. Testati mereu pe o suprafata ascunsa inainte de utilizare. Evitati contactul prelungit cu suprafetele vopsite, din plastic sau poroase (marmura, piatra). Precautii: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa Ia indemana copiilor. Evitati dispersarea in mediu. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul, si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati saDaca iritarea ochilor persist: consultati medicur. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
<5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, policarboxilati, parfumuri, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Methylisiothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok