Se Incarca...
SKU
2389388
Inedit Baton vegetal din tofu 300 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Inedit Baton vegetal din tofu 300 g

Produsul contine 53% tofu, consistenta fina si gust natural.
13,19Lei
43,97Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produs pasteurizat in membrana artificiala necomestibila. A se pastra la frigider 2-8 grade Celsius. A se consuma in maxim 3 zile de la desfacerea membranei. A se consuma de preferinta, inainte de data inscriptionata pe eticheta. Contine soia.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteTofu 53% (apa, soia boabe), apa, ulei de floarea soarelui, proteine din soia, arome, sare, stabilizatori, alge Euchema transformate si citrat trisodic, amidon din cartofi, fibre vegetale din cartofi si Psyllium, pulbere de sfecla rosie, corector de aciditate ascorbat de sodiu, agenti de ingrosare guma din seminte de carruba si guma de xantan, acidifiant acid citric, tomate pulbere, condimente, dextroza. 100 g de tofu se obtin din circa 100 g boabe soia. Pentru coagulare se foloseste clorura de calciu.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ946 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal228 kcal
Grasimi, Lipide18.7 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati5.9 g
Glucide, Carbohidrati4.4 g
Glucide, din care zaharuri1g
Proteine10.4 g
Sare1.84 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare