Se Incarca...
SKU
2637193
Inteligenta emotionala in Leadership Editia I - Daniel Goleman Richard Boyatzis Annie Mckee este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Inteligenta emotionala in Leadership Editia I - Daniel Goleman Richard Boyatzis Annie Mckee

In paginile cartii de fata se regasesc experientele multor lideri cu o inteligenta emotionala deosebita. Din cercetarea acestor cazuri, au iesit la iveala raspunsuri la intrebari vitale privind conducerea bazata pe inteligenta emotionala.
70,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conducerea bazata pe inteligenta emotionala inspira si stimuleaza pasiunea si entuziasmul; de asemenea, sustine motivatia si devotamentul. Cei care si-au dezvoltat abilitatile emotionale au inceput sa se cunoasca mai bine, sa manifeste mai multa empatie, sa dea dovada de mai multa stapanire de sine si sa beneficieze de relatii interumane mai armonioase. In final se dovedeste ca maniera in care relationam cu noi insine si cu ceilalti, numita de Daniel Goleman inteligenta emotionala, garanteaza reusita in viata intr-o masura mai mare decat acumularea de titluri si diplome. Publicata in anul 2019 de Editura Curtea Veche; Tip coperta Brosata; Numar de pagini 390; Format 155 x 220 mm; ISBN: 978-606-44-0165-6.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare