Se Incarca...
SKU
2719952
Intoarcere pe Insula robotilor - Peter Brown este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Intoarcere pe Insula robotilor - Peter Brown

A doua carte din seria Insula robotilor.
38,38Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cand Roz deschide ochii, stie ca nu se mai afla pe insula salbatica pe care o numea acasa. Acum e la o ferma de lapte, are sarcini precise de indeplinit si trebuie sa se poarte ca un robot normal. Incetul cu incetul, Roz se acomodeaza cu viata la ferma, ba chiar se imprieteneste cu vacile de care are grija si cu cei doi copii care o considera un membru al familiei. Insa dorul de Galbenel, fiul ei adoptiv, si de prietenii de pe insula indepartata nu-i da pace si incepe sa se gandeasca tot mai des la cum sa faca sa se intoarca la ei. An publicare: 2019. Editura: Arthur. Pagini: 272. Marime: 145 x 210 mm. ISBN: 9786060864523.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare