Se Incarca...
SKU
2605680
Jacobs Selection cafea prajita si macinata 250 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Jacobs Selection cafea prajita si macinata 250 g

Iubesti gustul inconfundabil al cafelei 100% Arabica, atent selectionata, prajita si macinata? Atunci trebuie sa descoperi aroma unica a cafelei Jacobs Selection.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
21,50Lei
86,00Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Aceasta este obtinuta din boabe de cafea arabica atent selectionate, prajite si macinate intr-un mod care accentueaza caracterul bland si aroma bogata. Cafeaua prajita si macinata Jacobs Selection o poti prepara in patru moduri diferite: la ibric, la filtru, la presa franceza sau la espressor moka. Fiecare boaba de cafea prajita si macinata Jacobs Selection ascunde aroma bogata a unei cafele de exceptie, indiferent de modul in care alegi sa o prepari. Descatuseaza puterea boabei de cafea arabica, cu Jacobs Selection! Gaseste-ti inspiratia cu cafeaua Jacobs Selection! Gust / Aroma: Bland. Mod de utilizare: La o ceasca de apa (140 ml), folositi cantitatea a 2 lingurite de cafea (7 g). Tara de origine: Germania. Conditii de ambalare si depozitare: Ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina. Compatibilitate: Ibric, filtru, presa franceza, espressor moka. Cantitate neta: 250 g.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare