Se Incarca...
SKU
2726252
Julius K9 IDC Power Ham pentru caini 14-25 kg roz inchis este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Julius K9 IDC Power Ham pentru caini 14-25 kg roz inchis

IDC Powerharness este hamul cainelui tau pentru zilele pline de viata, plimbarile dimineata devreme si pentru deplasari in siguranta. Este un ham pe care il puteti fixa dintr-o singura miscare si pe care va puteti baza la nevoie.
67,00Lei 40,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cureaua de piept este paralela cu lesa din mana; prin urmare, poate transmite puterea care vine de la tine in cel mai eficient mod. Aceasta inseamna ca va puteti retine sau opri cainele atunci cand aveti nevoie cu mai putin efort. Cureaua larga pentru piept si tamponul optional pentru piept va ajuta sa distribuiti puterea peste piept pentru confortul adecvat al animalului dvs. de companie. Hamurile pentru caini fabricate in Europa sunt recunoscute prin designul lor bine gandit si robust. Elementele reflectorizante asigura siguranta, captuseala prietenoasa cu pielea ofera confort, iar accesoriile utile adauga versatilitate. Toate hamurile vin cu patch-uri interschimbabile. Fiabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de materialele de prima clasa si de productia manuala atenta. Caracteristici: respirabil, captuseala prietenoasa cu pielea; elemente reflectorizante; etichete laterale inlocuibile; maner care se poate inchide; materiale testate; catarama incasabila; curele inspectate de provenienta germana; elemente de fixare din materiale elvetiene; circumferinta piept: 58-76 cm; greutate: 14-25 kg. Hamul are disponibil ca sistem de prindere un inel de inox si poate fi accesorizat cu saci laterali.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare