Se Incarca...
SKU
2415262
Kentaur Pulverizator dezghetare 21C 710ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kentaur Pulverizator dezghetare 21C 710ml

Porniti motorul si directionati incalzirea catre parbriz. Rotiti duza de la capatul pistolului de pulverizare in pozitia dorita.
26,29Lei 21,90Lei
30,85Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pulverizati pe suprafata acoperita cu gheata de sus in jos la o distanta de 20-25 cm. Asteptati sa se topeasca gheata si indepartati-le. In caz de reinghetare, utilizati lichidul de spalare iarna Prelix sau Kentaur din mers. Umpleti produsul cu rezervorul de spalare parbriz. Utilizati intotdeauna un produs cu punctul de congelare la cateva grade Celsius sub temperatura externa preconizata. Operati spalatorul la pornire si din mers. Compozitia optima face posibil utilizarea eficienta si la temperaturi foarte scazute. Marca: Kentaur. Cantitate ambalaj produs: 710 ml. Dimensiuni: 24.5x7.5x7.5 cm. Greutate: 0.11 kg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare