Se Incarca...
SKU
2459087
Kiwi Extreme Protector Aqua Stop spray protector pentru impermeabilitate 200 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kiwi Extreme Protector Aqua Stop spray protector pentru impermeabilitate 200 ml

Spray-ul ofera protectie de lunga durata impotriva apei, zapezii si a sarii pentru incaltaminte, jachete si echipamente dedicate activitatilor in aer liber, fabricate din piele, piele intoarsa, nabuc, textile si amestec de materiale.
19,20Lei 14,00Lei
70,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Verificati stabilitatea culorii inainte de folosire pe o zona mai putin vizibila. Se aplica in mod uniform. Folositi cu regularitate pentru rezultate optime. Potrivit pentru toate materialele si culorile. Atentionari: Extrem de inflamabil. Nociv pentru organismele acvatice poate provoca efecte nefavorabile pe termen lung asupra mediului acvatic. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. Inhalarea vaporilor poate provoca somnolenta si ameteala. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. A nu inspira aerosolii. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale, fisa de securitate. Folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune. A se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade celsiu. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Ventilati incaperea dupa utilizare. Se recomanda pulverizarea articolelor mari in aer liber. A se folosi, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare