Se Incarca...
SKU
2561423
Kluth Hawaii mix 200 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kluth Hawaii mix 200 g

Amestec de nuci tropicale si fructe tropicale confiate.
24,11Lei
120,55Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentionare: fructele confiate se pot zaharisi. Acesta este un proces natural si nu influenteaza calitatea produsului. Atentionate privind alergiile: in cadrul productie se prelucreaza si fructe cu coaja lemnoasa si arahide. A se consuma de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteStafide (uscate), 22% zahar, 15% fructe tropicale confiate (in cantitate variabila: bucati de ananas, papaya, mango, guave, bucati de banana, alune de padure, chipsuri de cocos, migdale maro, ulei de cocos), acidifiant: acid citric, suc de mar, sare, stabilizatori: clorhidrat de calciu, ulei de floarea soarelui, antioxidant: dioxid de sulf, arome.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1599 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal386 kcal
Grasimi, Lipide11 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati3.8 g
Glucide, Carbohidrati63.1 g
Glucide, din care zaharuri59.2 g
Proteine3.6 g
Sare0.2 g
Fibre5.8 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare