Se Incarca...
SKU
2434248
Knorr punga magica pui cu ierburi 1+1-50% 25 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Knorr punga magica pui cu ierburi 1+1-50% 25 g

Ce bine miroase si ce simplu a fost. Punga Magica de la Knorr contine mirodenii alese special pentru a alinta carnea de pui, ca tu sa pregatesti rapid o masa super delicioasa.
10,57Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ce-i mai bun din natura, la tine pe masa. Ce simplu e sa te bucuri de aromele naturii in propria bucatarie. Noi alegem cele mai bune ierburi aromate, tu le ai tot timpul la indemana, in camara. Gustul bun este in natura noastra si ne place sa te ajutam sa prepari mancaruri apetisante, in mod natural. Asa ca alegem mirodenii si condimente crescute cu rabdare, mangaiate de soare si culese exact cand trebuie. Le uscam in mod natural, ca sa-si pastreze savoarea, iar tu sa te bucuri de gustul lor in orice sezon, oricand ai pofta de ceva bun si usor de preparat. Am creat Punga Magica si retetele de condimente care o insotesc pentru ca suntem indragostiti de savoarea ingredientelor naturale si vrem sa o poti obtine si tu super rapid. Stim ca n-ai timp de pierdut, dar vrei sa prepari fripturi fragede si delicioase. Cu Punga Magica si amestecul de ierburi pentru pui de la Knorr, aromele patrund in interior, iar carnea devine frageda si capata o crusta apetisanta. Cum sa nu iasa delicios puiul cand il inabusi cu un mix de ceapa, usturoi, cimbru, boia de ardei dulce, oregano, miere, rosii pudra, ardei iute cayenne, piper negru, patrunjel, rozmarin si foi de dafin? Ai tot ce-ti trebuie pentru un festin pe cinste. A se pastra la loc uscat. A se feri de caldura.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingredienteceapa (18%), sare iodata, usturoi (12%), boia de ardei, zahar, extract de drojdie, clorura de potasiu, maghiran (2.8%), piper, praz, nucsoara, morcovi, sare, marar (2,2%), grasime vegetala (de palmier), piure de rosii pudra, frunze de telina, patrunjel (1.3%), cimbru, amidon de cartof, arome (contine OU), chimen, zer pudra (din LAPTE). Poate contine urme de gluten. *contien rosii cultivate sustenabil/ conform Codului Unilever pentru Agricultura Sustenabila.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1100kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal270kcal
Grasimi, Lipide5g
Grasimi, din care acizi grasi saturati2g
Glucide, Carbohidrati40g
Glucide, din care zaharuri22g
Proteine12g
Sare19g
Fibre11g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare