Se Incarca...
SKU
2678791
L.O.L. Surprise Hairgoals papusa este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

L.O.L. Surprise Hairgoals papusa

Acum ai si mai multe modele de papusi asortate de la L.O.L. Surprise! Papusile L.O.L. Surprise Hairgoals vin cu noi tinute, noi coafuri si noi surprize!
Perioada de garantie
Fara
158,09Lei

Petul produsului include costul de 0,83Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Totul este despre transformare! Colectioneaza toate cele 9 personaje unice! Fiecare pachet L.O.L. Surprise Hairgoals contine 15 surprize: papusa L.O.L. Surprise Hairgoals, un pieptene si accesorii pentru par in asa fel incat poti sa o coafezi si sa ii accesorizezi parul minunat. Ambalajul de tip capsula, in forma de spray, se transforma intr-un salon sau vitrina pentru prezentare a papusii. Papusa L.O.L. Surprise Hairgoals poate fi spalata in asa fel incat sa isi dezvaluie surpriza mister si sa isi schimbe culoarea parului. Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Varsta recomandata: peste 3 ani.
Specificatie
Perioada de garantieFara
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare