Se Incarca...
SKU
2692958
L.O.L. Surprise Remix Hair Flip papusa cu 15 surprize este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

L.O.L. Surprise Remix Hair Flip papusa cu 15 surprize

L.O.L. Surprise Remix Hair Flip din seria Tots sunt personaje noi si fiecare reprezinta un gen muzical - Pop, R and B, Hip Hop sau Rock.
153,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Toate sunt gata sa cante in concertul final - So Extra Tour - dar toata muzica lor a fost remixata! Ajuta-le sa-si scoata melodia din pachetul care reda cu adevarat muzica. Dezvaluie colectia mini-disc a fiecarei papusi si joaca-o pe ambalajul playerului. Dupa ce ai gasit versurile papusii tale, ajuta-o sa se pregateasca pentru spectacol. Papusile au coafuri revoltatoare! Da-i jos coafura pentru a dezvalui o surpriza Hair Flip - vei dezvalui o noua culoare sau o textura diferita a parului? Surpriza! Fiecare papusa vine cu autocolante de tip text pentru versurile melodiilor. Potriveste numerele de pe autocolante cu numerele de pe foaia cu text din pachet pentru a completa versurile. Ai gasit versurile papusii tale? Sau alte versuri pe care nu le-ai auzit inca? Surpriza! Colectioneaza toate cele 12 L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip Tots. Colectioneaza muzica si versurile sau amesteca si combina versurile pentru a-ti crea propriul remix cu LOL Surprise! Dimensiuni in ambalaj: 37.47 x 27.31 x 33.66 cm. Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Varsta recomandata: peste 3 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare