Se Incarca...
SKU
2480048
L Oreal Paris Age Specialist 35+ Crema antirid pentru fata de noapte 50 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

L Oreal Paris Age Specialist 35+ Crema antirid pentru fata de noapte 50 ml

Age Specialist este o gama special conceputa pentru a se adresa nevoilor anti-rid ale tenului in functie de varsta.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
38,19Lei
763,80Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dupa 35 de ani scaderea colagenului din piele poate duce la pierderea elasticitatti. Astfel primele riduri si liniile fine apar. Age specialist crema anti-rid hidratana 35+ ani este special conceputa pentru a combate primele semne ale imbatranirii. Actiune tripla: 1. Reduce primele riduri. 88% dintre femei au pielea mai neteda. Dimineata pielea arata mai reimprospatata si mai plina. 2. Creste elasticitatea. 76% dintre femei isi simt pielea mai plina. Pielea arata mai odihnita si tonifiata. 3. Hidrateaza 24h. Pielea este intens hidratata si se simte mai reconfortata, supla si hidratata. In timp, senzatia de piele uscata este diminuata. Pentru rezultate optime se recomanda folosirea zilnica impreuna cu crema de zi. autoevaluare 50 de femei dupa 4 saptamani. Produsul contine collagen biospheres care patrund in epiderma, unde se extind pana la 9x, contribuind la umplerea liniilor fine. Test in vitro. Acest produs este potrivit pentru a combate primele semne ale imbatranirii.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare