Se Incarca...
SKU
2579421
L Oreal Paris Age Specialist 55+ de noapte Crema antirid pentru fata 50 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

L Oreal Paris Age Specialist 55+ de noapte Crema antirid pentru fata 50 ml

Crema de noapte Age Specialist 55+ are tripla actiune.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
32,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

1. Hraneste tenul, datorita complexului cu uleiuri pretioase. 90% dintre femei au o piele mai placuta la atingere in 3 saptamani 2. Reduce ridurile, tenul devenind mai neted. 92% dintre femei au o piele mai neteda in 3 saptamani 3. Redefineste conturul fetei, fermitatea este imbunatatita. 70% dintre femei au contururile mai bine definite. auto-evaluare 49 de femei crema age specialist 55+ de noapte este special conceputa pentru a se adresa nevoilor anti-rid ale pielii pentru femeile cu varsta de peste 55 de ani. Complexul de uleiuri hraneste intens pielea si o protejeaza impotriva uscarii. Regenerarea celulara este sporita. Aplicati seara pe fata si pe gatul bine curatate anterior, prin miscari circulare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare