Se Incarca...
SKU
2590536
L Oreal Paris True Match 1R/C Rose Ivory Corector cu formula lejera si iluminatoare 6.8 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

L Oreal Paris True Match 1R/C Rose Ivory Corector cu formula lejera si iluminatoare 6.8 ml

Corector cu formula lejera si iluminatoare care se adapteaza nuantei tenului.
53,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Corector cu acoperire graduala, prin aplicare multipla, fara sa incarce tenul. Corector intr-o formula lejera si iluminatoare care se adapteaza tenului si nu se strange in liniile fine. Acoperire graduala, prin aplicare multipla, fara sa incarce tenul. Pigmenti luminosi care acopera semnele de oboseala si ilumineaza zona ochilor. Contine cafeina care ajuta la prevenirea cearcanelor in timp. Aplicator cu varf ultra-precis si delicat. Aplicati corectorul in zona cearcanelor, sub arcada si deasupra pometilor pentru iluminare. Produsul este dedicat consumatoarelor rafinate, libere in exprimare, care isi doresc un corector cu acoperire lejera, fara sa incarce tenul si care sa se adapteze nuantei tenului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare