Se Incarca...
SKU
2726026
Lakeland Sampon 2 in 1 Bugalugs Luxury papaya si cocos 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lakeland Sampon 2 in 1 Bugalugs Luxury papaya si cocos 250 ml

Un sampon bland pentru caini, cu un parfum de papaya si cocos, ce curata si hidrateaza. Perfect pentru indepartarea mirosurilor, samponul curata in profunzime, fiind bland cu pielea, lasand blana curata, moale si cu miros irezistibil.
38,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Samponul este imbogatit cu imbogatit cu fulgi de ovaz, ulei de cocos si extract de papaya care hidrateaza pielea. Acest lucru a facut din acest produs de ingrijire a cainilor un sampon preferat in saloanele si casele din intreaga lume. Potrivit pentru catelusi peste 8 saptamani. Potrivit pentru toate tipurile de blana. Mod de utilizare: Inmuiati blana cainelui cu apa calda. Aplicati sampon, samponati, clatiti bine si uscati. Evitati contactul cu ochii. Daca se intampla acest lucru, clatiti cu apa.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare