Se Incarca...
SKU
2571602
Lamonza Cocktail troler 55x36x22 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lamonza Cocktail troler 55x36x22 cm

Troler cu 4 roti, care se deplaseaza cu usurinta in orice directie. Doua buzunare frontale cu fermoar. Maner superioar rezistent. Maner lateral buretat pentru toate dimensiunile care permite o manevrare usoara a trolerului.
Perioada de garantie
24 luni
291,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Picioruse de protectie in partea opusa manerului lateral care protejeaza materialul la aseazarea trolerului pe lateral. Maner de plastic in partea de jos, de mare ajutor atunci cand vrei sa ridici trolerul pentru a-l aseza in masina sau in cabina avionului. Trolerele mare si mediu sunt expandabile. Sistem de inchidere cu cifru pozitionat in partea laterala a trolerului. La interior trolerul prezinta un buzunar cu fermoar si curele elastice pentru fixarea bagajelor. Dimensiuni: 55 x 36 x 22 cm.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare