Se Incarca...
SKU
2331725
Laura Baldini Fresh dres nero 6 den marimea 2 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Laura Baldini Fresh dres nero 6 den marimea 2

Colant cu chilot si varf transparent, clin dublat cu bumbac si cusatura plata. Tratament cu extract natural de muscata, efect racoritor. Marimea: 2; inaltime: 155-165 cm; greutate: 50-60 kg. Compozitie: 82% poliamida si 18% lycra.
23,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fibrele sunt impregnate cu substante cosmetice active care se elibereaza progresiv, in contact cu caldura corpului. Imbraca ciorapul Fresh si o senzatie placuta neasteptata iti va invalui picioarele! Tratamentul inovativ cu esente naturale impregnat direct in tesatura celui mai subtire ciorap iti va da fiori placuti de racoare in zilele toride de vara. In plus, esenta naturala de muscata va tine la distanta tantarii ce nu ne dau pace in serile de vara. Pentru efecte vizibile recomandam continuarea tratamentului timp Indelungat. Tratamentul pierde capabilitatile dupa 3 spalari (cu detergent sau sapun neutru). Ciclu normal de spalare, la maxim 30 grade Celsius. Articolul nu trebuie inalbit si trebuie spalat doar cu detergent delicat pentru rufe colorate. Nu calcati. Nu curatati chimic. Produs in Italia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare