Se Incarca...
SKU
2628654
Lays Wavy Cheese chipsuri ondulate din cartofi cu gust de cascaval 130 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lays Wavy Cheese chipsuri ondulate din cartofi cu gust de cascaval 130 g

Lay's Wavy Cheese - Chipsuri delicioase, cu aroma de cascaval, gustul care te cucereste cu fiecare ocazie.
9,55Lei
73,46Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fara conservanti; fara potentiatori de aroma; chips din cartof; lasa-te cucerit de gustul Lays; incepe fiecare zi cu Lays. Ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingredientecartofi, uleiuri vegetale( floarea soarelui, rapita in proportii variabile), zer pudra( proteine din lapte si lactoza), sare, potentiatori de aroma( monoglutamat de sodiu, guanilat disodic, inozinat disodic), dextroza din porumb si grau, cascaval pudra 0.33%( proteine din lapte si lactoza, zahar, colorant( extract de ardei rosu), arome( contin smantana pudra, lapte pudra, lapte pudra semidegresat, proteine din lapte, lactoza). Declaratie nutritionala la 100 g: Valoare energetica/100 g: 2184 kj/524 kcal; Grasimi: 33 g, dintre care acizi grasi saturati- 2.8 g; Glucide- 48 g, dintre care zaharuri - 3.1 g; Fibre- 4.3 g; Proteine - 6.6 g; Sare 1.6 g
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2184 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal524 kcal
Grasimi, Lipide33 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati2.8 g
Glucide, Carbohidrati48 g
Glucide, din care zaharuri3.1 g
Proteine6.6 g
Sare1.6 g
Fibre4.3 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare