Se Incarca...
SKU
2628653
Lays Wavy Piri Piri chipsuri ondulate din cartofi cu gust picant 130 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lays Wavy Piri Piri chipsuri ondulate din cartofi cu gust picant 130 g

Lay's Wavy Piri Piri- Gust senzational si picant de ardei Piri Piri care te cucereste cu fiecare ocazie. Deschide punga si incinge atmosfera cu prietenii.
9,55Lei
73,46Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fara conservanti; fara potentiatori de aroma; chips din cartof; lasa-te cucerit de gustul Lays; incepe fiecare zi cu Lays. Ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingredientecartofi, uleiuri vegetale( floarea soarelui, rapita in proportii variabile), mix de ingrediente cu gust picant[ lactoza din lapte, zer pudra din lapte, sare, potentiatori de aroma(monoglutamat de sodiu, 5'-ribonucleotide disodice), arome( contin grau, soia si lapte), zahar, ceapa pudra, usturoi pudra, corectori de aciditate( acetati de sodiu, acid citric), condimente( ardei iute chilli( 0.000012%), piper negru( 0.000006%), chimen), colorant( extract de ardei rosu), plante aromatice]. Declaratie nutritionala la 100 g: Valoare energetica/100 g: 2201 kj/528 kcal; Grasimi: 33 g, dintre care acizi grasi saturati- 2.6 g; Glucide- 49 g, dintre care zaharuri - 3.8 g; Fibre- 4.4 g; Proteine - 6.6 g; Sare 1.3 g
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2201 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal528 kcal
Grasimi, Lipide33 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati2.6 g
Glucide, Carbohidrati49 g
Glucide, din care zaharuri3.8 g
Proteine6.6 g
Sare1.3 g
Fibre4.4 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare