Se Incarca...
SKU
2697459
LEGO Friends Cubul de inot al Andreei 41671 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Friends Cubul de inot al Andreei 41671

Vino la piscina cu Andreea si pregateste-te pentru o competitie de inot. Ajut-o sa se schimbe si da-i casca de inot. Fa-i galerie de pe margine. Dupa ce termina, ofera-i o gogoasa si o banana. Uita-te la ceas pentru a-i vedea timpul.
48,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Si-a intrecut recordul personal! Bate palma pentru o treaba bine facuta! stii vreun copil activ care merita o recompensa? Ofera-i LEGO Friends (41671) Cubul de inot al Andreei si fa-i o surpriza care il va incanta. Cubul are stilul unui rucsac sport, completat cu chingi si maner. In interior, minipapusa Andrea se pregateste pentru o competitie de inot, aclamata de simpaticul ei pudel de jucarie. Setul include o zona de relaxare cu un scaun, un trofeu, o gogoasa si o banana. Cuburile sunt jucarii animale portabile ideale pentru joaca in vacanta. Toate elementele se impacheteaza in cutie si se fixeaza de asemenea la baza cubului, asa ca s-a terminat cu piesele pierdute in calatorii! Avand dimensiuni mici, copiii pot duce cu usurinta aceasta jucarie animal la intalniri, pentru o joaca inclusiva cu prietenii. Seturile LEGO Friends ajuta baietii si fetele sa-si exploreze pasiunile in compania fetelor familiare din orasul Heartlake. Aceste jucarii oricand la indemana nu necesita multa constructie, asa ca distractia incepe imediat. Varsta recomandata: 6-99 ani. Cod produs producator: 41671.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare