Se Incarca...
SKU
2697462
LEGO Friends Furgoneta de camping si barca cu panze 41681 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Friends Furgoneta de camping si barca cu panze 41681

Pregateste-te pentru o aventura pe sosea! Stephanie, Emma si Ethan exploreaza frumoasa zona salbatica impadurita din afara orasului Heartlake. Condu furgoneta lor de camping cool, cu barca remorcata.
230,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Opreste langa un lac pentru ca Stephanie sa decupleze remorca, si mergi cu barca. Relaxeaza-te pe malul lacului si imprieteneste-te cu ratonul. La caderea noptii, scoate sacii de dormit din furgoneta si dormi sub cerul instelat. Micii constructori isi pot explora iubirea pentru natura cu LEGO Friends (41681) Furgoneta de camping si barca cu panze. Acest set este plin de dotari, asa ca imaginatia copiilor isi va lua zborul, fiind cufundati ore in sir in joaca creativa in natura. Furgoneta colorata de camping e plina de detalii de explorat, si are o cutie pe acoperis plina de accesorii de descarcat. Acoperisul frontal e detasabil pentru un acces usor in cabina, acoperisul principal e articulat, iar copiii pot scoate usor sacii de dormit pentru camping in aer liber. Barca LEGO are o carma si o vela mobila pentru aventuri realiste cu barca, si exista o scena frumoasa cu lac si munti unde copiii se pot opri pentru a explora peisajul rural. Exista de asemenea o jucarie raton cu care micutii se pot imprieteni. Ajuta micii constructori sa-si exploreze pasiunile cu seturile de joc LEGO Friends. Acestea includ personaje familiare si prieteni animale care vor veni alaturi de ei in aventuri imaginative. Varsta recomandata: 7-99 ani. Cod produs producator: 41681.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare