Se Incarca...
SKU
2654234
Loncolor Expert Hempstyle Nr 10.12 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Loncolor Expert Hempstyle Nr 10.12

Culori stralucitoare si o tinuta impecabila a parului, in noua gama de produse pentru colorare - Loncolor expert hempstyle.
14,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Extractele hidrolizate din seminte de canepa si proteine din orez actioneaza ca un inlocuitor pentru cheratina animala, imbunatatind rezistenta parului si oferindu-i o elasticitate remarcabila.pentru imbunatirea aspectului sanatos al parului si pentru redarea luminozitatii acestuia, extractele hidrolizate din seminte de canepa si proteine din orez contribuie la redarea elasticitatii naturale a parului si la cresterea rezistentei acestuia. Continut ambalaj: Vopsea crema (tub 50 ml) Oxidant crema (flacon 50 ml). Masca pentru par, cu ulei de argan (plic 10 ml). Pereche de manusi de protectie. Instructiuni de folosire (prospect), in romana, engleza si maghiara. Pentru o experienta de colorare reusita va rugam sa cititi instructiunile de utilizare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare