Se Incarca...
SKU
2474575
Loncolor Natura Nr. 8.12 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Loncolor Natura Nr. 8.12

Vopseaua permanenta pentru par Loncolor Natura ofera o culoare stralucitoare, rezistenta si plina de viata, cu aspect natural.
16,35Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Prin formula sa unica - imbogatita cu ulei de masline, ulei de floarea-soarelui si fosfolipide - vopseaua Loncolor Natura este usor de aplicat si nu curge de pe par. Pentru o colorare confortabila si un rezultat remarcabil. Loncolor Natura imbogatita cu ulei de masline si ulei de floarea-soarelui ofera: acoperire excelenta a parului grizonat. Culori rezistente, cu aspect natural. Continut ambalaj: Vopsea crema (tub 50 ml). Emulsie oxidanta (plic 2 x 25 ml). Instructiuni de folosire (prospect), in romana, engleza si maghiara. Pereche de manusi de protectie. Masca pentru ingrijirea parului cu ulei de masline Loncolor Natura (plic 15 ml). Pentru o experienta de colorare reusita va rugam sa cititi instructiunile de utilizare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare