Se Incarca...
SKU
2560110
Lorelly Toys Play Gym saltea activitati proiector este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lorelly Toys Play Gym saltea activitati proiector

Dispune de un panou muzical si de proiectie stelute pe tavan. Panoul muzical reda 8 povesti, 8 cantece pentru copii si 4 cantecele de leagan. Culorile vii si foarte contrastante ajuta la coordonarea mainilor cu vederea.
304,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Varsta recomandata: peste 0 luni. Se va asambla doar de catre un adult. Se va folosi doar pe podea. Nu lasati copilul nesupravegheat pe salteluta. Pentru prevenirea accidentelor, detasati bara de jucarii cand copilul incepe sa se ridice in genunchi. Nu folositi produsul pe post de patura. Indepartati toate ambalajele jucariilor inainte de utilizare. Nu atasati obiecte aditionale de salteluta si nici nu modificati jucariile existente. Indepartati jucariile cand copilul doarme pe salteluta. Jucariile sunt detasabile, pot fi repozitionate oriunde pe salteluta si pot fi utilizate si ca atare. Material moale si delicat pentru pielea bebelusului, non-toxic si non-alergic, fara gust si fara decolorare. Salteluta se pliaza cu toate jucariile in interiorul acesteia, devenind portabila si usor de folosit in calatorii. Necesita 3 baterii tip AA, 1.5V (nu sunt incluse in pachet). Dimensiuni: 80 x 80 cm.Cod producator: 1030035
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare