Se Incarca...
SKU
2700594
Mandy pasta vegetala fara E-uri 145 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mandy pasta vegetala fara E-uri 145 g

Pateurile vegetale contin soia, care face parte din familia leguminoaselor, fiind o sursa foarte buna de proteine in post sau pentru vegetarieni.
6,65Lei 4,00Lei
27,59Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

De asemenea, soia este o sursa de fibre, vitamine din complexul B si acizi grasi Omega 3. Aceasta mai contine substante fitochimice complexe ce se numesc izoflavone sau flavonoide, ce ar putea preveni aparitia cancerului. Nu contin aditivi si conservanti. Conditii de pastrare: a se pastra la loc uscat, la temperaturi cuprinse intre +2-+25 grade Celsius. Recomandare: a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 24 de ore de la deschidere.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, ulei vegetal de floarea soarelui, amidon, proteine vegetale (contine soia), fibre, sare, zahar, arome naturale, pulbere de rosii, condimente, ceapa, aroma de fum, dextroza, extracte de condimente.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1113.56 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal271.6 kcal
Grasimi, Lipide25 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati3.0 g
Glucide, Carbohidrati6.0 g
Glucide, din care zaharuri0.4 g
Proteine3.5 g
Sare1.5 g
Fibre1.57 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare