Se Incarca...
SKU
2333082
Mendola Draperie Tafta Royal verde 140x245 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mendola Draperie Tafta Royal verde 140x245 cm

Draperiile si perdelele sunt concepute pentru amenajarea incaperii. Pentru un ambient discret, select si subtil. Realizata din material poliester. Sistem de prindere inele. Dimensiune 140x245 cm.
63,99Lei 44,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni ingrijire: Se spala la masina automata la temperatura de 30 grade Celsius, cu actiune mecanica redusa, clatire si centrifugare normala. Curatarea chimica se face cu orice solvent mai putin cu tricloretilena. Calcare normala, cu sau fara abur, la termperatura mica, 110 grade Celsius. Nu se folosesc inalbitori. Nu se admite uscarea in tambur rotativ.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok