Se Incarca...
SKU
2714215
Mestereste acasa cu Findus-Eva Lena Larsson, Kennert Danielsson este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mestereste acasa cu Findus-Eva Lena Larsson, Kennert Danielsson

Carte de povesti pentru copii.
39,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Inspira-te din aceasta captivanta carticica de activitati potrivite pentru fiecare sezon, cu splendidele ilustratii ale inegalabilului Sven Nordqvist! Dedic aceasta carte tuturor mamelor, tatilor, doamnelor sau domnilor de la gradinita, domnisoarelor profesoare, invatatoarelor, bunicilor, matusilor, unchilor, cercetasilor-sefi si tuturor celor care cunosc fetite sau baietei care, la fel ca mine, sunt extrem de curiosi. Cartea a fost scrisa, bineinteles, si pentru toti copiii curiosi. Findus. Impreuna cu strengarul motan Findus, stapanul sau Pettson si micii lor prieteni saritori, flecaretii, vei invata sa explorezi natura, sa plantezi flori si ierburi aromatice, sa faci prajituri, sa studiezi insecte, sa construiesti o casuta, sa masori viteza vantului. si cate si mai cate! In fiecare anotimp gasesti o multime de lucruri de mesterit iar alaturi de prietenii tai nazdravani n - ai timp sa te plictisesti. Minunat ilustrata, seria Pettson si Findus a inregistrat vanzari de peste 6 milioane de exemplare si s-a tradus in 44 de limbi. In Suedia si peste tot in lume, aceasta serie este un adevarat fenomen. Oricine a auzit de batranul fermier Pettson si de tovarasul sau, motanul Findus cel vorbaret. An aparitie: 2021. Editura: Pandora M. Numar pagini: 64. Dimensiuni: 210 x 297. ISBN: 9786069784464.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare