Se Incarca...
SKU
2541479
Micutul Nicolas in recreatie - Goscinny Sempe este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Micutul Nicolas in recreatie - Goscinny Sempe

Aristide, Lothar, Eusebiu, Gil, Achim, Maxentiu, Rufus, Ioachim si micutul Nicolas stiu sa profite din plin de timpul liber. Pe Aristide poti sa-l calci pe batatura, dar nu cumva sa calci pe tartina lui cu dulceata.
39,99Lei 34,30Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Iar daca-l enervezi pe Eusebiu, fereste-te de el, altfel nasul tau va primi instantaneu un pumn. Fie ca vor sa scoata un ziar cu tiparnita de jucarie a lui Maxentiu, sa mearga la pescuit de mormoloci, sa organizeze un meci de fotbal sau o bataie in recreatie, pedagogul Bulbuc e mereu cu ochii pe ei. Micutul Nicolas nu se plictiseste niciodata cu prietenii lui si e gata oricand sa li se alature, orice ar pune la cale. Cand vine vorba de strengarii, nici nu trebuie sa-i spui de doua ori. Editura: Grup Editorial Art. Anul aparitiei: 2015. Format: 205 x 140. Tip coperta: cartonata. Numar pagini: 144. ISBN: 978-606-8620-57-2.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare