Se Incarca...
SKU
2672047
Mirabilis Machina Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra sec 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mirabilis Machina Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra sec 0.75 l

Am cules Feteasca Neagra de La Schit si Cabernet Sauvignon de pe Colina Manastirii,unde solurile acide si sarace in humus, specific padurilor de gorun si fag ce au populat zona de sute de ani,au conferit strugurilor o expresivitate aparte.
54,09Lei
72,12Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest vin ne intampina cu note de piele, condimente si tabac, arome fructate de prune uscate si fructe negre supracoapte, savuros completate de accente mentolate de ciocolata si cafea. Asocieri culinare: Gratare din carne de vita sau porc, meniuri cu specific vanatoresc, branzeturi maturate. Temperatura recomandata de servire: 16-18 grade Celsius.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare