Se Incarca...
SKU
2650157
Miss Peregrine: Volumul IV. Harta zilelor - Ransom Riggs este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Miss Peregrine: Volumul IV. Harta zilelor - Ransom Riggs

In Harta zilelor, copiii deosebiti trebuie sa fie, inca o data, la inaltime, nevoiti sa se descurce si in lumea obisnuita, si in cea deosebita, fara reguli. Ii asteapta noi aventuri, dar si noi pericole, departe de Miss Peregrine.
49,99Lei 44,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dupa ce a izbutit sa infranga monstrii care aproape ca i-au distrus lumea deosebita, Jacob Portman s-a intors in casa parinteasca, in Florida. Tot aici se afla si Miss Peregrine, Emma si prietenii lor deosebiti, incercand din rasputeri sa para de-ai locului. Lectiile lor de normalitate sunt intrerupte brusc atunci cand gasca descopera un buncar ascuns, care i-a apartinut lui Abe, bunicul lui Jacob. O noua lume li se perinda in fata ochilor. Trecutul de agent dublu al bunicului incepe, incet-incet, sa iasa la iveala, odata cu o noua misiune pentru Jacob: aceea de a gasi si de a salva un copil deosebit, cu puteri speciale, inca neconectat. Produs publicat in 2019 de Art. Tip coperta: brosata. Format: 210 x 150. Numar pagini: 560. ISBN: 978-606-881-183-3.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare