Se Incarca...
SKU
2733309
My Little Pony: Musical Mane Melody F38675l0 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

My Little Pony: Musical Mane Melody F38675l0

Fii starul spectacolului cu acest set de joaca muzical 2 in 1! Setul de joaca Musical Mane Melody are pe o parte o scena pentru superstaruri, iar pe cealalta, un spa stralucitor si relaxant.
272,99Lei

Petul produsului include costul de 0,95Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Setul include o figurina printesa pipp petals de 7.5 cm, cu articulatii mobile, cu inimioara pe copita. Pune poneiul pe scena ca sa inceapa muzica! Include parti din 2 cantece din desenul animat. Alte figurine compatibile, cu inimioara pe copita, dezvaluie si alte cantece si pot canta un duet cu printesa pipp petals. (fiecare figurina sau set se comercializeaza separat. Disponibilitatea poate varia.) Acest set include o multime de accesorii, inclusiv charmuri cu semnul cutie mark care se pot atasa. Redescopera magia alaturi de prietenii my little pony. Pentru copii cu varsta de peste 3 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare