Se Incarca...
SKU
2733301
Nerf Roblox Jailbreak Armory F2479eu4 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nerf Roblox Jailbreak Armory F2479eu4

Acest set include doua blastere inspirate din joc si 10 proiectile din spuma.
175,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lanseaza si distreaza-te cu proiectile, simte puterea impresionanta, fa cunostinta cu performanta si calitatea nerf. Nerf iti aduce mereu cele mai inovatoare caracteristici, pentru a-ti imbunatati jocul si a-ti da un avantaj in batalie. Echipeaza-te cu blasterele nerf roblox si lanseaza-te in joaca palpitanta, plina de energie, care te umple de adrenalina in timp ce iti croiesti drumul spre victorie cu aceste blastere. Pentru copii cu varsta de peste 8 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok