Protectia datelor personale

Date bine protejate

 

 

 

Din 25 mai 2018 se va aplica in Romania si in intreaga Uniune Europeana Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Pentru cora protectia datelor tale personale este foarte importanta. Datele sunt colectate in scopul asigurarii celor mai bune oferte pentru tine si pentru a-ti oferi cea mai buna experienta in relatia cu hipermarketurile cora.

 

De aceea, este necesar ca datele tale sa fie actualizate in permanenta. Ai posibilitatea sa intervii oricand in ce priveste acuratetea si utilizarea lor. Te rugam sa ne contactezi cu incredere pentru a le rectifica sau sterge.

 

Datele sunt colectate doar pe baza consimtamantului tau in relatia cu cora si conform cerintelor legale. Prelucrarea lor se face in conditii de legalitate, echitate si transparenta, cu asigurarea securitatii adecvate a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

 

Echipa cora respecta cu strictete cerintele legale in privinta protectiei datelor si are grija ca toate operatiunile de prelucrare sa fie realizate numai in interesul tau.

 

Contacteaza-ne cu incredere pentru orice intrebari cu privire la protectia datelor, la modul in care ele sunt utilizate pentru a-ti oferi o experienta excelenta in relatia cu hipermarketurile noastre.