vegetables

Academia mamicilor cora

Draga mamica, stim ca treci printr-o perioada a intrebarilor:

Cum ma pregatesc pentru nastere?

Cum este prima zi dupa nastere?

Cum am grija de bebelusul meu?

 
Image
 

Pentru toate aceste întrebari si multe altele, ti-am pregatit Academia Mamicilor Fericite. Un workshop de nastere si crestere a copilului, organizat GRATUIT de cora si sustinut de Vania Limban, o moasa independenta cu experienta internationala de peste 25 de ani.

 
Image
 

Moasa si consultant in sanatate intima, Vania Limban este fondatoarea Active Family Center, pe care il coordoneaza in prezent ca Wellness Manager, sustinand si cursuri de pregatire pentru nastere si ingrijire a nou nascutului, sesiuni de masaj pentru bebelusi si Aqua gym pentru gravide si bebelusi.

 

Inscrie-te si vino cu toate intrebarile tale la intalnirea cu Vania Limban, joi, 22 martie, ora 17:00, la cora Lujerului!

 
 
Image
 

Sunt Vania Limban,
moasa independenta 

Sunt “o moasa de suflet” asa cum m-au numit o mare parte dintre gravidele, mamele si femeile cu care am venit în contact. Pot motiva o gravida sa traiasca experienta unei nasteri naturale. Pot motiva o mama sa alapteze. Pot motiva o femeie, indiferent de varsta, sa aiba grija de feminitatea si intimitatea ei pentru o viata frumoasa in relatia cu partenerul de viata si o sanatate intima fara probleme.

Multumim tuturor mamicilor pentru interesul acordat evenimentului!

In acest moment, nu mai avem locuri disponibile, dar va asteptam pe toti live pe facebook.com/corahipermarket pe 22 martie, incepand cu ora 17:00 si va invitam sa ii puneti Vaniei Limban orice intrebare legata de nasterea sau cresterea bebelusilor vostri! 

 

Pe langa sfaturile unei moase profesioniste, poti primi 1 000 de HiperPuncte din partea cora. Lasa-ne un comentariu la postarea live si poti fi unul dintre castigatori!

 

Regulamentul campaniei aici.

 

Castigatorii concursului:

 

Nume si prenume Premiu
Milea Aschilean Paula 1 000 HiperPuncte
Niculae Stanciu Alina Mihaela 1 000 HiperPuncte
Neagu Elena Alina 1 000 HiperPuncte
Gomolea Andreea 1 000 HiperPuncte
Nita Gia 1 000 HiperPuncte