Nou! Punct unic de livrare pentru comenzile online din Bucuresti

Modificari in cadrul serviciului de pregatire comenzi online cu livrare la domiciliu in Bucuresti si zonele limitrofe

Incepand cu 1 Martie, ai mai multe produse disponibile si mai multe intervale de livrare! Vom avea un punct unic de pregatire a comenzilor cu livrare la domiciliu in Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru serviciul de livrare la domiciliu, inainte de a-ti adauga produsele in cos, te rugam sa alegi magazinul cora Lujerului.
 
 
Serviciul de comenzi online cu ridicare din magazin va functiona ca si pana acum: selectezi magazinul din care doresti sa iti ridici comanda (Lujerului, Pantelimon, Sos. Alexandriei, Sun Plaza).
 
 

In cazul in care aveai Tichete cora nefolosite anterioarei datei de 1 martie 2019, valabile online in cora Sun Plaza, Pantelimon sau Alexandriei, le poti folosi in continuare daca alegi serviciul de ridicare din magazin. Daca doresti sa le folosesti pentru o comanda online cu livrare la domiciliu, ne-am gandit si la asta. Astfel ca valoarea lor va fi transformata in HiperPuncte pe care le vei putea utiliza oricum doresti, pentru ca ne-am gandit ca te-ai obisnuit sa le folosesti ca mijloc de plata pentru o comanda online.

 

De asemenea, este foarte posibil ca in aceasta perioada sa intampini dificultati in alegerea intervalelor pentru livrarea la domiciliu in Bucuresti si zonele limitrofe, insa, te asiguram ca depunem toate eforturile pentru ca aceste modificari sa iti imbunatateasca experienta pe www.cora.ro.

 

Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau doresti suport in efectuarea unei comenzi online cu livrare la domiciliu in Bucuresti si zonele limitrofe, iti stam cu placere la dispozitie de Luni pana Sambata, in intervalul 10:00-20:30, si Duminica in intervalul 10:00-18:30, la numarul 0374 400 100.

 

Iti multumim ca esti alaturi de noi!