Se Incarca...
SKU
2639818
Nufar Solutie scos pete pentru masina de spalat 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Nufar Solutie scos pete pentru masina de spalat 500 ml

Detergent scos pete pentru masina de spalat, este produsul ideal pentru indepartarea petelor de pe orice fel de tesaturi albe sau colorate. Nu ataca tesatura si nici culorile materialului. Nu contine clor.
16,09Lei
32,18Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Utilizare: Dozati cantitatea normala de detergent de rufe si adaugati in compartimentul corespunzator sau direct in masina de spalat 3 capace dozatoare (circa 100 ml) de solutie. Continuati ciclul normal de spalare. Se poate adauga un capac dozator de solutie la fiecare spalare obisnuita. Inainte de utilizarea produsului, efectuati un test de rezistenta a materialului si a culorii pe o zona ascunsa a tesaturii. Consultati intotdeauna instructiunile de spalare de pe eticheta materialului. Agitati produsul inainte de utilizare. Evitati sa aplicati solutia pe partea metalica a hainelor (nasturi, fermoare, alte accesorii). Pentru pete dificile, aplicati solutia pe pata, lasati sa actioneze 10 minute, dupa care spalati conform instructiunilor de mai sus. Petele vor disparea numai dupa spalare. Pentru pete deosebit de persistente, operatiunea se poate repeta. Atentie: Provoaca o iritare grave a ochilor A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana ambalajul. Pastrati numai in ambalajul original la temperatura de 15-25 grade Celsius. Fabricat in Romania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare