Se Incarca...
SKU
2626292
Orasul Fantomelor - Victoria Schwab este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Orasul Fantomelor - Victoria Schwab

Bestseller New York Times. O carte atat pentru adolescenti cat si pentru adulti despre o lume fascinanta, personajele sunt complicate, cu profunzimi emotionale, o carte de citit noaptea. Kirkus Reviews
44,99Lei 16,31Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In urma unei experiente in preajma mortii, Cassidy Blake capata puterea paranormala de a da la o parte valul care separa lumea celor vii de lumea mortilor si incepe sa vada fantome. Chiar isi face un prieten bun, pe Jacob, fantoma care o salvase de la moarte atunci cand era sa se inece. Dar trebuie sa invete regulile foarte repede, deoarece orasul fantomelor este mult mai periculos decat si-ar fi imaginat. Parintii lui Cassidy sunt Inspiritistii, adica vanatori de fantome, dar numai Cassidy le vede cu adevarat. Familia Blake pleaca in Scotia, la Edinburgh, pentru un show TV despre cele mai bantuite locuri. Acolo, printre morminte, castele si pasaje secrete, Cassidy incepe sa ajute sa treaca permanent dincolo fantomele care se afla intre lumi. Dar nu toate fantomele sunt prietenoase, viata lui Cassidy fiind pusa in pericol. O lectura care iti da fiori pe sira spinarii, care arata ca umanitatea ramane si dupa moarte. Booklist starred review. Asa trebuie sa fie o carte fantasy. Publishers Weekly starred review. Schwab ne creeaza dependenta deja ne face sa asteptam urmarea. Entertainment Weekly. Traducator: Bogdan Hrib. Editura: Editura Aramis. Colectia: Yolo Readers. Anul aparitiei: 2018. Numar pagini: 256 pagini. ISBN: 9786060091073.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare