Se Incarca...
SKU
2672195
Organix Bio sticksuri ecologice din legume peste 7 luni 15 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Organix Bio sticksuri ecologice din legume peste 7 luni 15 g

Aceste sticksuri copte nu prajite, se topesc usor in gurita, fiind facute din porumb si orez cu mazare, rosii si porumb dulce. Produs potrivit incepand cu varsta de 7 luni, avand o dimensiune ideala pentru micile maini.
12,50Lei
833,33Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fara sare adaugata. Fara coloranti sau arome artificiale. Sfat de siguranta: A nu se consuma de copii mai mici de 7 luni. Cand hrani?i copiii, asigura?i-va ca acestia stau in sezut ?i sunt supravegheati in timp ce mananca. Ingredientele naturale din acest produs pot pata. Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra intr-un recipient etan?. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Olanda.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredientePorumb ecologic 60.7%, mazare verde ecologica uscata 19.4%, ulei ecologic de floarea-soarelui 7%, faina ecologica de orez 6.5%, pudra de rosii ecologice 4.3%, pudra de porumb dulce ecologic 2.1%, Tiamina (Vitamina B1) - fara certificare ecologica <0.1%.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1730 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal410 kcal
Grasimi, Lipide8.6 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati1 g
Glucide, Carbohidrati70 g
Glucide, din care zaharuri3.6 g
Proteine0.01 g
Sare0.01 g
Fibre12 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare